[FOTO] Tragedie în Caraş-Severin! Un copil s-a înecat la scăldat

7172

Update 12 iulie

Minorul care a murit ieri la Răcăşdia nu a suferit agresiuni. Rezultatul necropsiei arată că a fost vorba de înec. Băiatul, în vârstă de 13 ani nu ştia să înoate. Cecilia Dăneţ de la IPJ Caraş-Severin spune că tragedia s-a produs la locul de scăldat, format în albia pârâului Călugăra:
„A fost efectuată cercetarea la locul faptei, iar în urma autopsiei s-a stabilit că moartea s-a datorat asfixiei mecanice prin înec. Pe corpul minorului nu au fost identificate urme de violenţă. Cercetările continuă sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului, de pe lângă Judecătoria Oraviţa.

11 iulie

Un băiat de 13 ani, din comuna Răcăşdia, judeţul Caraş-Severin a murit înecat astăzi, (n.r. ora 14.00) după ce s-a dus la scăldat pe raza localităţii în locul numit la Gava.

Din primele cercetări se presupune că, din joacă a fost împins de un alt copil, s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit cu capul de pietre. Reporterul Radio Reşiţa, Daniel Babun, aflat la faţa locului, a transmis că apa în acel loc măsoară aproximativ trei metri adâncime, iar Poliţia deplasată în teren face cercetările de rigoare.

Copilul defunct provine dintr-o familie de asistaţi sociali. Primarul comunei cărăşene Răcăşdia, Mirco Lechici a precizat pentru sursa noastră că, va face eforturile care se cuvin pentru a ajuta cu bani pentru înhumare şi cele necesare, familia deosebit de săracă.

(Hardy Cvoica)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.