Peste 90 la sută din crescătorii de albine din Caraş-Severin şi-au depus la Direcţia pentru Agricultură cererile pentru ajutorul de stat

Peste 460 de crescători de albine din potenţialul de 500 de solicitanţi ai ajutorului de stat privind compensarea parțială a pierderilor suferite anul trecut în sectorul apicol şi-au depus deja cererile însoţite de documentele doveditoare la sediul Direcţiei pentru Agricultură Caraş-Severin, iar restul mai au la dispoziţie două zile, a precizat pentru Radio Reşiţa adjunctul instituţiei judeţene, Adina Bâte:

Data de 11 aprilie este ultima zi de depunere a cererilor pentru ajutorul de stat pentru compensarea parțială a pierderilor suferite în anul 2023 în sectorul apicol, iar suma primită de beneficiari este de 5 euro per familia de albine. Până în acest moment avem înscriși 461 de apicultori. Aceste cereri, însoțite de actele doveditoare se depun fie fizic, fie online la adresa de email de dadr.cs@madr.ro„.

Adina Bâte a mai subliniat că, din cei 800 de apicultori înscrişi la Oficiul Naţional de Zootehnie Caraş-Severin, doar 500 din ei au acte doveditoare şi se pot înscrie în program.

Foto: arhiva

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles