[AUDIO] A fost weekend plin la poale de Semenic. Petreceri pe gustul tuturor

323

Mii de turişti veniţi din toată ţara şi-au petrecut sfârşitul de săptămână în staţiunile de la poalele Muntelui Semenic. Majoritatea au ales Festivalul Internaţional de Jazz de la Gârâna, dar nici evenimentele organizate pe malul lacurilor 3 Ape şi Gozna nu au fost ocolite, mai ales de cei tineri. Jandarmii montani din Crivaia au fost şi de această dată la datorie, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

„Numai la un singur club au fost prezente câte 2500-3000 de persoane. Vă daţi seama că în Crivaia sunt două astfel de cluburi care organizează evenimente în aer liber. Este foarte multă lume acolo, dar să ştiţi că, de clele mai multe ori, turiştii respectă legea. Jandarmii sunt prezenţi vizibil acolo. Noi nu dorim sancţionarea cetăţenilor, ci doar prevenirea unor fapte ce pot duce la anumite accidente”.

 

Cele mai frecvenţe contravenţii sancţionate de jandarmii montani se referă la consumul de alcool pe domeniul public sau pentru aprinderea focului pentru grătar în locuri neamenajate, a mai spus Marius Săndulescu.

ponton casa baraj

(Sebastian Dragomir)

Foto: facebook.com/ponton.casa.baraj