Câte două echipe de fotbal vor reprezenta Reşiţa la faza judeţeană a ONSS, pentru băieţi şi fete de liceu

fotbal fete liceu ONSS Laura Rus premiere

Echipele feminine de fotbal ale Colegiului Economic al Banatului Montan. şi Liceului Traian Vuia s-au calificat la faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar pentru liceu. Grupa finală a reunit cele două formaţii alături de reprezentantele Liceului Teologic Baptist.
Rezultate:
Colegiul Economic- Liceul Teologic Baptist 1-0
Colegiul Economic- Liceul Traian Vuia 1-0
Liceul Traian Vuia- Liceul Teologic Baptist 3-0.
Clasament:
1.Colegiul Economic
2. Liceul Traian Vuia
3. Liceul Teologic Baptist

La finalul competiției desfășurate la Liceul de Arte „Sabin Păuța“, jucătoarea de fotbal Laura Rus a oficiat festivitatea de premiere. Au fost înmânate diplome celor trei finaliste, iar fetele de la Colegiul Economic au primit medaliile de campioane. Trofeul oferit de DJST Caraș-Severin a fost înmânat profesorului Gheorghe Dudu.

Şi în întrecerea băieţilor de liceu, echipele de fotbal de la Liceul Traian Vuia şi Colegiul Tehnic Cărăşan s-au calificat la faza judeţeană. Cele două au jucat finala fazei pe municipiul Reşiţa, în care Train Vuia s-a impus cu 6-1.
Etapa judeţeană în întrecerea fetelor este programată în 25 februarie, iar a băieţilor pe 26 februarie, fiecare competiţie urmând să reunească 6 echipe din Caraş-Severin.
sursa foto: facebook.com/Laura-Roxana-Rus-lala
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles