Gata vacanţa, au început controalele! Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin a demarat astăzi o acţiune de control în şcolile şi grădiniţele din judeţ. Inspectorii verifică în principal condiţiile de implementare a programului naţional cornul şi laptele în unităţile de învăţământ. Detalii ne oferă purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin, Daniel Botgros.

„Inspectorii DSP au început de astăzi controalele în şcolile şi în grădineţele din Caraş-Severin. Corpul de control verifică în special programul naţional cornul şi laptele. După cum bine ştiţi, acest program s-a diversificat. Într-o parte a săptămânii elevii primesc corn şi lapte şi în cealaltă parte a săptămânii, elevii primesc mere şi biscuiţi. Sunt verificate şi chioşcurile din incinta unităţilor de învăţământ este vorba de condiiţile de depozitare, este vorba de documentele persoanelor care manipulează aceste produse. În plus, sunt verificate şi firmele de alimentaţie publică care au catering şi aduc mâncare elevilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin, Daniel Botgros.

Aceste controale se vor încheia la finalul lunii ianuarie, au mai precizat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin.

Daiana Roşca

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.