[FOTO-AUDIO] Concluzii la finalul Color Fest Reşiţa de la rectorul UEM!

505

O iniţiativă curajoasă a Asociaţiei Absolvenţilor Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa: Color Fest pentru prima oară în curtea instituţiei de învăţământ superior.

La finalul evenimentului, în exclusivitate pentru Radio Reşiţa, rectorul UEM, Andrade Bichescu:

În ultima zi a evenimentului de amploare, exclusiv pentru Radio Reşiţa, preşedinta Asociaţiei Absolvenţilor Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa, Alina Bosănceanu:

Unul dintre cei care au pus umărul pentru reuşita acestui eveniment este Luminiţa, studentă în anul doi la Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Turism.Servicii:

(Ada Botezan)

……………………………………………………………….

În curtea Universităţii şi apoi pe străzile municipiului, a fost o atmosfera unică!

Alături de Pompieri, Poliţie, Jandarmerie, SMURD, Crucea Roşie, biciclişti şi motociclişti de la Asociaţiile GUERRILLA MOTORS ŞI CORSARII din DETA au pregătit demonstraţii spectaculoase şi o paradă pe un traseu inedit de la un capăt în celălalt al oraşului.

UEM Reşiţa organizează Zilele Porţilor Deschise, în zilele de 10 şi 11 mai.

Elevii, părinţii acestora împreună cu profesorii, vor avea posibilitatea de a interacţiona cu studenţii şi cadrele didactice universitare, să viziteze campusul, amfiteatrele şi sălile de laborator, biblioteca şi restaurantul universităţii.

Facultatea de Inginerie şi Management, cea de Ştiinţe Economice şi cea de Ştiinţe Sociale au pregătit activităţi menite să ofere prilejul elevilor de a cunoaşte mai multe informaţii despre specializările aflate în oferta educaţională a universităţii.

În campusul Universitar reşiţean, în zilele de 10, 11 şi 12 mai are loc și Color Fest.

 

Se anunță o atmosferă unică, alături de Pompieri, Poliție, Jandarmerie, SMURD, Crucea Roșie, bicicliști și motocicliști care au pregătit pentru joi, 10 mai, demonstrații, începând cu ora 11.00, și o paradă pe bulevardul principal, seara, începând cu ora 18.00.

Atmosfera va fi întreținută de grupul „Crossfire” care, de la ora 21.00, se va juca cu focul, încheierea zilei fiind făcută de o formație tânără și dinamică: „Red Flame”.

 

 

Vineri, 11 mai, începând cu ora 16.00 și până seara târziu, organizațiile și fundațiile reșițene își vor prezenta activitatea, vor avea sesiuni de recrutare, de fundrasing și jocurile de teambuilding. Nu vor lipsi gustările, prezentările și activitățile inedite organizate de „Colegiul Economic” și Liceul de arte „Sabin Păuța” din Reșița.

Formația „Mist” va încheia ziua la ora 21.00 cu un program surpriză.

 

Sâmbătă, începînd cu ora 13.00, se continuă în aceeași notă de veselie și culoare. La ora 17.30, elevii de la Liceul de arte „Sabin Păuța”  vor încânta publicul cu prestațiile muzicale, iar de la ora 19.00, „Holly party” alături de Tibi Lorincz și dansuri cu trupa ADC. Seara se va încheia cu ritmurile alerte ale celor de la „Reddok”.

 

(Ada Botezan, Marius Căruntu)