“Alina Vuc Trophy”, gata de start! Tinere luptătoare din şase ţări concurează la Reşiţa

Ediția inaugurală a turneului internațional de lupte “Alina Vuc Trophy” e gata de start! Aproape 200 de tinere luptătoare, cu vârste de la 6 la 17 ani, se întrec vineri, 26 aprilie, în Sala Polivalentă din Reşiţa. Evenimentul sportiv, un proiect ambiţios al Asociaţiei Judeţene de Lupte din Caraş-Severin, se bucură de sprijinul administraţiei publice locale şi judeţene. Iniţiativa Reşiţei a fost salutată şi de Federaţia Română de Lupte printr-un mesaj postat pe contul de facebook.

„Turneul adună la start micile luptătoare din toată țara, precum și participante din alte cinci țări: Bulgaria, Ungaria, Moldova, Serbia și Ucraina. Competiția ce poartă numele celei mai titrate luptătoare a României – Alina Vuc, este organizată la initiativa Asociatiei de Lupte Caraș-Severin și a autorităților locale, cărora le mulțumim pe această cale. Concursul va aduce pe saltele tinere talente ale luptelor feminine la categoriile de vârstă U17, U15, U13, U10, U8, inclusiv categoria specială “Piticele Atomice”, cu sportive de 6-7 ani. Le ținem pumnii strânși micilor concurente luptătoare care își croiesc încă drumul spre mare performanță, având un model de urmat – Alina Vuc.”

Turneul internaţional de lupte feminine “Alina Vuc Trophy” are loc vineri, 26 aprilie, de la ora 10.00, în Sala Polivalentă din Reşiţa. La ora 16.00 este programat un moment festiv dedicat Alinei Vuc, după care vor urma finalele competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles