AJOFM Caraş-Severin organizează Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraș-Severin desfăşoară o nouă ediţie a Bursei generale a locurilor de muncă, în data de 17 mai 2024, la Reșița și la Caransebeș.

Evenimentul se  adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional și se va desfăşura începând cu ora 9:00 la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița (P-ţa Traian Vuia nr. 4) şi la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeș (P-ța I. Dragalina nr. 2).

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante,” au transmis reprezentanţii AJOFM Caraş-Severin, într-un comunica de presă.

Agenţii economici se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la tel. 0255/212160 sau e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles