Răzvan Burleanu și ceilalți membri ai Comitetului Executiv al FRF, reclamați la DNA

Întreaga componenţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a fost reclamată, la începutul acestei luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie de Tudor Iacov, preşedintele clubului AFC Progresul Bucureşti, care, în sezonul trecuţ a evoluat în Liga 4.

Fratele lui Constantin Iacov, omul care a condus-o pe Progresul în momentul în care echipa juca în prima divizie, a recunoscut că a depus o plângere penală prin care reclamă primele pe care Răzvan Burleanu şi ceilalţi membri din Comitetul Executiv şi le-au acordat după ce România s-a calificat la Euro 2016.

Mai mult decât atâţ acesta acuză şi faptul că actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal este ilegală, întrucât nu a fost validată de instanţă,scrie digisport.ro

După calificarea României la Euro 2016, membrii Comitetului Executiv şi-au votat prime de 650.000 de euro de persoană. În acel moment, din Comitet făceau parte nu mai puțin de 14 persoane, printre care: Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală, Florin Prunea.

sursa foto:digisport.ro

 

Cele mai citite

Related Articles