35 de expozanți la Ziua Turismului Arădean mâine la Ștrandul Neptun

Mâine, de la ora 10, pe ștrandul Neptun se va desfășura Ziua Turismului Arădean, eveniment organizat de Consiliul Județean Arad, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean, Centrul Cultural Municipal și SC Recons SA.
Evenimentul are ca scop promovarea potențialului turistic al județului, intrarea fiind gratuită.
Printre cei 35 de expozanți care vor avea standuri se numără Primăriile Arad, Ghioroc, Petriș, Ineu, Macea, Centrele de Informare Turistică de la Bata, Dorobanți, Hășmaș, Săvârșin, Zăbrani, Lipova, Grupurile de Acțiune Locală din Lunca Mureșului de Jos, Regiunea Văii Crișului Alb/Negru, Complexul Muzeal Arad, stațiunea Moneasa, Mănăstirea Radna, Condor Club Arad, Arad Free Tours, Cramele Daiconi, Cramele Șeran și Cramele Miniș, Parcul Natural Lunca Mureșului, Centrul Cultural Județean Arad, Biblioteca Județeană Arad, centrul de închiriat atv-uri, agenții de turism, hoteluri, meșteri populari, artiști plastici, producători de vin și produse tradiționale.
În incinta ștrandului va fi amplasată și o scenă, urmând a avea loc spectacole din oră în oră, susținute de Nova Band, Palatul Copiilor, Party Mix, Life-Style, Liceul de Artă și Trupa de Serviciu.

De asemenea, doritorii se vor putea bucura de plimbări cu barca pe Mureș, oferite de Parcul Natural Lunca Mureșului, la intervale orare diferite.
Seara se va încheia cu o petrecere inedită Arad Pool Party la bazinele ștrandului Neptun. În zona bazinelor se va monta o scenă completată de un iluminat arhitectural deosebit și două baruri foarte mari, unul dintre ele fiind funcțional chiar în interiorul bazinului mijlociu.
Vor exista, de asemenea, pe tot parcursul zilei, diverse concursuri, iar muzica va fi întreținută de DJ specializați în acest gen de evenimente.

(Ada Botezan)

Cele mai citite

Related Articles