[FOTO] Viteza a ucis din nou. Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 7

568

Poliţia, pompierii şi ambulanţa au fost alertate în această dimineaţă pentru a interveni la un grav accident rutier produs pe DN 7, în zona localităţii arădene Bătuţa. Din cauza vitezei, un şofer din Bulgaria a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un tir înmatriculat în Serbia. Cetăţeanul bulgar a decedat la spital, iar alţi doi pasageri au fost grav răniţi. La faţa locului, ISU Arad a trimis un echipaj de descarcerare şi două echipaje SMURD.

Accidentul a avut loc într-o curbă periculoasă la dreapta semnalizată prin indicatoare, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agent şef adjunct de poliţie Claudia Iuga.

„Şoferul bulgar, în vârstă de 44 de ani, care circula pe direcţia de mers Deva-Arad, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Serbia, condusă regulamentar de un cetăţean sârb în vârstă de 34 de ani. În urma impactului a rezultat avarierea celor două vehicule, respectiv rănirea gravă şi ulterior decesul conducătorului autoturismului. De asemenea, au fost răniţi grav doi cetăţeni moldoveni, pasageri în autoturism, unul de 39 de ani, iar celălalt de 36 de ani”.

(Sebastian Dragomir)