Persoană dispărută în Bega, la Timişoara/Continuă căutările; s-au alăturat scafandrii de la ISU Hunedoara şi Arad

[UPDATE] Persoana dată dispărută sâmbătă în râul Bega, în Timişoara, nu a fost deocamdată găsită, astfel că în zonă continuă căutările, la misiune participând şi 4 scafandri de la ISU Hunedoara şi Arad.

”În jurul orei 03,00 echipajul de scafandri s-a retras. Misiunea de căutare-salvare a continuat pe tot parcursul nopţii la suprafaţa apei, în această dimineaţă pompierii din cadrul subunităţilor de intervenţie efectuând schimbul”, a precizat ISU Timiş.

Începând cu ora 9,00, patru scafandri de la ISU Hunedoara şi Arad continuă căutările pe râul Bega în Timişoara.

O persoană dată dispărută în apele râului Bega, în zona Podului Decebal din Timişoara, este căutată sâmbătă seara de pompieri şi scafandri.

”La ora 22,57 am fost solicitaţi prin apel 112 să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane în râul Bega, în municipiul Timişoara (zona Podului Decebal)”, informează ISU Timiş.

Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara desfăşoară această misiune cu trei bărci, balon de iluminat şi un echipaj de scafandri, arată sursa citată.

La faţa locului intervine şi o ambulanţă SMURD cu medic.

agerpres.ro https://www.agerpres.ro/social/2023/07/16/persoana-disparuta-in-bega-la-timisoara-continua-cautarile-s-au-alaturat-scafandri-de-la-isu-hunedoara-si-arad–1140539

Cele mai citite

Related Articles