Vinerea neagră pe şoselele din Caraş-Severin. Un tânăr şi-a pierdut viaţa

Vinerea neagră a debutat dramatic în banatul montan pentru un tânăr caransebeşean care şi+a pierdut viaţa într-un accident.

Imediat după miezul nopţii, la ora 00.30, polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că la ieșirea din localitatea Zervești către Muntele Mic, s-a produs un accident rutier.

A pierdut controlul volanului

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani din Caransebeș conducea un autoturism, pe DJ 608A, la ieșirea din localitatea Zervești către Borlova, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind cu autoturismul în afara părții carosabile, fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului.

Apoi autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare.

În urma accidentului conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, aflat singur în mașină, a decedat la fața locului.

Acelaşi loc, încă o maşină

La locul accidentului a mai fost găsit un al doilea autoturism, ieșit în șanțul de pe marginea drumului, condus de un bărbat de un tânăr de 18 ani, din Caransebeș.

Între cele 2 autoturisme nu au fost identificate urme de impact.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De același autor

Related Articles