[VIDEO-AUDIO] Handbaliștii de la CSM Reșița au început meciurile amicale. Dublă cu Poli Timișoara

Handbaliștii de la CSM Reșița au disputat primele meciuri amicale din acest sezon de pregătire. Reșițenii au jucat cu SCM Politehnica Timișoara, atât la Reșița, cât și la Timișoara. 

Experiența timișorenilor în primul eșalon al țării și-a spus cuvântul și s-au impus cu 32-22 la Reșița și cu 30-22 în orașul de pe Bega.

După cele două partide, antrenorul reșițenilor Ilie Vaidasigan a declarat:

„Suntem o echipă încă la început de drum, o echipă în construcție, iar în cele două meciuri cu Poli Timișoara ne-am testat puterile cu o echipă bună a Ligii Naționale, ce a câștigat Cupa României anul trecut. Eu sunt încrezător în băieții mei, chiar dacă diferența de pe tabelă a fost una de opt goluri în cel de-al doilea meci, iar în primul de zece goluri. Pe zi ce trece, sunt sigur că vom progresa, iar în momentul când va începe campionatul, vom fi la nivelul maxim. Având în vedere faptul că suntem încă la primele antrenamente în sală și venim după două săptămâni de antrenamente fizice, pot spune că sunt mulțumit de băieți. A fost pentru prima dată când am jucat în această nouă formulă , cu jucătorii noi. După cum s-a putut vedea, am încercat mai multe formule de atac și de apărare. Sunt mulțumit, dar mai avem mult până să ajungem la nivelul dorit. Pentru noi ar fi un lucru extraordinar dacă vom reuși să ajungem în play-off, dar timpul ne va demonstra dacă merităm să fim în Liga Națională sau nu, a spus Ilie Vaidasigan.

Jucătorii Reșiței sunt încrezători în evoluția formației reșițene pe prima scenă handbalistică a țării. Îi ascultăm pe: Andrei Santeiu, Claudiu Dediu și Alexandru Vulpe:

La începutul lunii august, pe 2 și 3, CSM Reșița, va disputa un turneu la Turda.

sursa foto: Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles