Aniversare în roşu şi negru! Asociaţia “Toţi pentru Metalul Reşiţa” marchează 98 de ani de la înfiinţarea celei mai iubite echipe din Banatul Montan

Eveniment aniversar la CSM Reşiţa! Luna aceasta se împlinesc 98 de ani de la constituirea oficială a grupării din Valea Domanului, care şi-a început activitatea sub denumirea UDR. Pentru a marca momentul, Asociaţia „Toţi pentru Metalul Reşiţa” organizează sâmbătă, 18 mai, acţiunea intitulată  „CSM Reşiţa – 98 de ani de istorie şi tradiţie.” La stadionul Mircea Chivu se va disputa un meci de fotbal demonstrativ  între membrii Asociaţiei menţionate şi echipa clubului CSM Reşiţa. Intrarea publicului va fi gratuită. Evenimentul se înscrie în seria acţiunilor derulate în ideea de a promova și de a păstra vie identitatea clubului CSM Reşiţa, se arată în comunicatul Asociaţiei Toţi pentru Metalul Reşiţa:

“În data de 16 mai 1926 s-a constituit oficial clubul de fotbal reșițean denumit inițial UDR Reşiţa (Uzinele și Domeniile Reșița). În cei 98 de ani de istorie fotbalistică clubul roș-negru și-a adjudecat în palmares un titlu de Campioană Națională în 1931 și un titlu de Campioană în Cupa României în 1954. CSM REȘIȚA a bifat de asemenea, numeroase sezoane în prima ligă a fotbalului românesc aducând rezultate, care au rămas și până în prezent o vibrație și o emoție ce stârnesc mereu amintiri și bucurie. Cinstind tradiția, culorile și pasiunea moștenite de la generațiile anterioare, Asociația Toți Pentru Metalul Reșița marchează în acest an sărbătorirea celor 98 de ani ai clubului printr-un eveniment la care sunt invitați toți iubitorii culorilor roș-negre. Evenimentul ,,CSM REȘIȚA – 98 DE ANI DE ISTORIE ȘI TRADIȚIE” se va desfășura în data de 18 mai 2024, începând cu ora 12:00 la baza sportivă din Valea Domanului ,,Mircea Chivu”, unde intrarea va fi liberă. În cadrul acestui eveniment va avea loc un meci de fotbal demonstrativ îmtre membrii Asociației Toți Pentru Metalul Reșița și echipa clubului CSM Reşiţa. Meciul va dura aproximativ 60 de minute și va putea fi urmărit de toți participanții la eveniment. Toți membrii înscriși în asociație vor participa la o tombolă prin care pot câștiga una dintre cele trei mingi semnate de jucătorii echipei de fotbal CSM REȘIȚA. Cu ocazia evenimentului vom distribui tuturor membrilor o insignă personalizată și un poster aniversar. Vă așteptăm să sărbătorim împreună aniversarea celor 98 de ani de istorie a clubului nostru iubit, CSM Reşiţa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles