[VIDEO] Liliana Danci: Am ambiție. Cele 15 secunde m-au făcut să-mi doresc și mai mult să obțin biletul pentru Rio!

Atleta din Caransebeș, Liliana Danci legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița își dorește și mai mult să îndeplinească baremul pentru Jocurile Olimpice din această vară. A fost atât de aproape la maratonul de la Viena, desfășurat la finalul săptămânii trecute. La Viena, sportiva din Caraș-Severin și-a îmbunătățit recordul personal cu 3 minute si 35 de secunde. De asemenea a trecut a 15-a linia de sosire din peste 1300 de participanți. A fost a 3-a sportivă din Europa, care a reușit să facă față experimentatelor atlete din Kenya, majoritatea mult mai în vârstă.

La Viena a încheiat maratonul de 42 de km în două ore, 45 de minute şi …15 secunde. Pentru a se califica la Jocurile Olimpice sportiva din Caraş-Severin trebuia să parcurgă distanţa în doar două ore şi 45 de minute. Liliana Danci este optimistă și mult mai încrezătoare că va obține calificarea la un alt maraton preolimpic:

Am mai mare ambiție acum. Nu credeam că pot să fiu atât de motivată. Acum îmi doresc și mai mult să fiu la Rio și pentru cele 15 secunde nu vreau să renunț. Încă discutăm despre maratonul la care îmi voi încerca din nou șansele. Trebuie să ținem cont de anumite condiții, loc, vreme și altele. Analizăm opțiunile și urmează să ne decidem, eu și antrenorul meu, prof. emerit Cristian Dragomir. Nu voi renunța și sunt foarte aproape de Rio!”

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles