[EXCLUSIV] Atleta Liliana Danci de la CSM Reșița a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio pentru 15 secunde

Atleta Liliana Danci de la Clubul Sportiv Municipal Reșița a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio pentru 15 secunde. Astăzi, la Viena a încheiat maratonul de 42 de km în două ore, 45 de minute şi 15 secunde. Pentru a se califica la Jocurile Olimpice sportiva din Caraş-Severin trebuia să parcurgă distanţa în doar două ore şi 45 de minute. După cum ne-a transmis antrenorul emerit, Cristian Dragomir prezent în Austria alături de eleva sa, întrecerile s-au desfăşurat în condiţii meteo nefavorabile.

“Liliana a alergat foarte bine, dar timpul a fost rău, frig şi vânt. Ultimii kilometrii au fost la deal cu vânt din faţă, cam 6 m/s.

Pe străzile Vienei au luat parte la maraton peste 1300 de atleţi, iar  Liliana Danci are meritul de a fi încheiat competiţia pe poziţia a 15-a. Câştigătoare este Genemo Shuko din Etiopia, care a fost înregistrată cu două ore, 24 de minute şi 31-una de secunde. Sportiva cărăşană se gândeşte să mai participe la un maraton care i-ar putea aduce biletul pentru Rio.

Mărşăluitorul reşiţean Marius Cocioran legitimat la CSM Reşiţa – CS Universitatea Reşiţa este singurul cărășan calificat la întrecerile din Brazilia.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles