[FOTO] Medicul  primar de  la UPU-Smurd Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Cosmin Librimir, asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş „Timişoara, de la ora 22:00 în direct cu ascultătorii despre Pandemie!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Este în menirea radioului reşiţean să dezbată alături de ascultători problemele ce au apărut odată cu Pandemia.

Varianta DELTA se extinde rapid și în România, în timp ce majoritatea românilor încă se bucură de această perioadă de relaxare! Cât de pregătiți suntem pentru #VALUL4 al pandemiei de #COVID19? Care sunt riscurile pentru cei care încă ezită sau nu vor să se vaccineze?

Cât de mult ne protejează vaccinul de complicațiile variantei #DELTA?

Ce trebuie să știm și să facem pentru ca în perioada următoare să evităm situațiile dificile ale VALULUI 3?

De ce în Israel şi U.K. este un val atât de mare de îmbolnăviri?

Care este rata deceselor la cei vaccinaţi comparativ cu cei nevaccinaţi?

Animalele de companie transmit virusul?

Copii sunt afectaţi de acest virus?

Ce ajută pentru imunizare ?

Ce rol are  Ivermectina în lupta împotriva COVID-19?

Ce experienţă a acumulat de la începutul Pandemiei şi până acum?

Anxietatea post pandemie cum se gestionează?

Răspunsurile, în această seară de la ora 22:00, la emisiunea „De vorbă cu România frumoasă”, le primim de la omul şi  medicul  primar de  la UPU-Smurd Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Cosmin Librimir, asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş „Timişoara.

Cosmin Librimir este Omul care ne acordă primul ajutor, care ne îndrumă şi ne ajută să trecem cu bine peste boală, este Omul care îşi respectă profesia şi pacienţii, este Omul care îşi pune viaţa în slujba profesiei.

Medicul Cosmin Librimir a fost şi a rămas în linia întâi a acestor vremuri, iar în această seară prin domnia sa aducem respectul şi admiraţia noastră tuturor cadrelor medicale care au luptat împotriva Covid -19, dar şi, care în timpuri normale ne sunt alături.

Totodată, dorim să venim in sprijinul ascultătorilor noştri cu informaţii şi sfaturi corecte, bazate pe ani de cercetare şi analiză.

Împreună cu soţia sa, Maria Librimir, a construit o familie în halate albe, amândoi făcând parte din colectivul medical din oraşul de pe Bârzava, o familie care ne acordă empatia şi profesionalismul în fiecare clipă când se află la datorie, dar şi atunci când i se cere ajutorul.

Invitatul nostru răspunde tuturor întrebărilor ascultătorilor la numerele de telefon: 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Deasemenea, pe numărul de WhatsApp 0751288777, sau pe pagina de facebook Radio România Reşiţa, unde ne puteţi urmări live.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău