Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Oamenii şi societatea pot fi evaluaţi după ce fac pentru copii, lor le aparţine viitorul acestei lumi, fiindcă întotdeauna copiii îşi vor aminti de sentimentele pe care le investim în ei. Copiii nu-şi amintesc ceea ce încerci să-i inveţi. Ei îşi amintesc ceea ce eşti. Copiii trebuie învăţaţi cum să gândească, nu ce să gândească…

Există Oameni pe care îi porţi în suflet pentru totdeauna, oameni de care te leagă cele mai profunde amintiri, oameni cărora le dedici partea luminoasă a spiritului tău… oameni care au izbândit prin conservarea unui caracter frumos şi a unei bune cuviinţe cu totul aparte.

Îţi aminteşti de ei la fiecare răsărit de soare, la fiecare carte citită şi atunci când în jurul tău creşte un gol tot mai mare… atunci îi cauţi şi realizezi că ei au fost tot timpul un zid de sprijin în căutările, căderile şi succesele tale… Da, România frumoasă are o centură de siguranţă din asemenea Oameni.

În această seară, un astfel de Om poartă numele-Lavinia Dolot!

Invitata emisiunii „De vorbă cu România frumoasă”, de la ora 22, este dascăl, Director Adjunct la Colegiul National „Traian Lalescu” Resita, consilier școlar la CJRAE Caras-Severin şi psiholog clinician și psihoterapeut ARTCC.

Deasemenea este fiică, soţia lui Claudiu Dolot, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, mama unei tinere deosebite, Nicole Dolot, primul român premiat de CERN cu premiul „Moritz Karbach” în cadrul unui stagiu de practică.

Alături de invitata noastră vom aborda subiectele momentului, despre starea elevilor după pandemie, relaţia cu părinţii şi despre carieră şi familie, toate împreună cu dumneavoastră, ascultătorii noştri.

Experienţa de viaţă şi profesională a Laviniei Dolot certifică un dialog pragmatic şi sfaturi necesare pentru fiecare dintre noi.

Mai multe detalii puteţi afla la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  de la invitata noastră, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0751288777, ori pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți https://www.radioresita.ro/ACASĂ, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:Lavinia Dolot