Un refugiat sirian și-a cumpărat o nevastă româncă cu câteva mii de euro

Drumul  spre Europa Occidentală la care tânjesc milioane de refugiați de prin toate colțurile lumii nu stă întotdeauna la mâna călăuzelor plătite cu bani grei să-i treacă ilegal granița pe refugiați.

Acest drum poate trece și prin  poșeta unei românce dispuse să se vândă pentru câteva mii de euro în schimbul unei căsătorii în care doar interesul îi leagă pe miri.

Conform cotidianului  Libertatea, pe piața neagră, o nevastă româncă valorează în jur de 3.000 de euro, dar niciodată mai mult de 5.000 de euro, bani care îi asigură refugiatului intrarea în toate țările Uniunii Europene.

Jurnaliștii de la publicația mai sus citată au dezvăluit cum o discuție aparent banală purtată câteva luni pe internet între o româncă din Oltenia și un june dintr-o localitate siriană de la granița cu Irakul s-a lăsat, până la urmă, cu o cununie civilă. O căsătorie care i-a adus refugiatului un permis de ședere temporar care, instantaneu, i-a deschis străinului toate granițele statelor europene. Cu condiția ca femeia să-i fie la braț în timpul călătoriilor viitoare. Însă, idila celor doi, de fapt un aranjament financiar în toată regula, a fost demascată de ofițerii de la ”Imigrări” care i-au băgat pe cei doi în anchetă.

Românca se căsătorise cu un homosexual care avea deja un iubit în România

Așa au aflat că femeia nu numai că nici nu călcase niciodată pe la așa-zisul domiciliu conjugal declarat de cuplu imediat după căsătorie, dar nici nu stătea în același oraș cu ”soțul”. Surpriza cea mare a venit atunci când polițiștii care au bătut la ușa cuplului româno-sirian  au fost întâmpinați de iubitul sirianului care tocmai se însurase cu olteanca arvunită pe internet.

În fața dovezilor de netăgăduit, sirianul homosexual a recunoscut că totul a fost un aranjament pentru a putea zăbovi ceva vreme în România până ce va fi pregătit să plece spre Germania.

De același autor

Related Articles