[FOTO] Restricții de circulație în cartierul reşiţean Poiana Golului

Un nou şantier se deschide astăzi în Reşiţa, după un an şi jumătate de întârzieri din cauza contestaţiilor.

Spre cartierul reşiţean Poiana Golului se lucrează la consolidarea unui zid de sprijin şi vor fi pavate 8 străzi. Lucrarea este parte a proiectului de modernizare a străzilor, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei.

Având în vedere lucrările de modernizare drum de acces și străzi în Poiana Golului, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, începând cu data de 10 martie, în etapa a II – a se va executa zidul de sprijin din intersecția drumurilor de interes local care deservesc Cartierul Poiana Golului și accesul în incinta societății U.C.M. Reșița.

Pe perioada lucrărilor drumul asigură accesul autovehiculelor alternativ în condiții de șantier cu viteză redusă, existând perioade în care circulația autovehiculelor este restricționată.

Având în vedere necesitatea urgentării lucrărilor de consolidare la zidul de sprijin autoritatea locală va interveni în timpul cel mai scurt posibil pentru finalizarea acestora. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în această zonă, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din această zonă este 15 mai, acesta putând varia funcție de condițiile meteo.

Cele mai citite

Related Articles