Poliţia rurală Mehadia s-a sesizat la timp!

563

Noaptea trecută, în jurul orei 3, lucrătorii Secţiei 4 de poliţie rurală Mehadia au oprit pe raza comunei Mehadia un moped care circula pe DN 6 fără a avea aprinse luminile.

Întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Orşova unde i-au fost prelevate mostre biologice.

Din verificări a mai rezultat faptul că mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat, fiind sustras de pe raza comunei Obârşia-Cloşani, judeţul Mehedinşi, iar conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani din comuna Ponoarele, judeţul Mehedinţi, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În continuare se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 228, 334, 335 şi 336 Cod Penal.