Previziunile astrale pentru 8 iulie:

Cuadratura planetelor Venus si Uranus favorizeaza independenta si individualismul. Aduce si putina instabilitate, mai ales pe plan sentimental. S-ar putea sa fiti tentat sa dati vina pe ceilalti sau sa va sustineti ideile cu incapatanare

Rac

Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva nou si util de invatat din contactul cu persoanele cu diverse functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.

Leu

Uneori e mai bine sa te lasi purtat in deriva pe un ocean in furtuna decat sa incerci sa vaslesti cu orice pret. Asa vei pati si astazi cand toate incercarile tale de a da explicatii, de a convinge pe cei nervosi din fata ta, se vor solda cu iritarea si mai mare a adversarului Stii cum se spune: cel mai destept cedeaza, deci ce-ar fi sa fii tu inteleptul care se retrage cand simte ca apele incep sa forfoteasca? Lasa-i pe cel nervosi sa-si verse naduful pe ceilalti, dar nu pe tine, caci tu vei fi retras la timp ca sa nu te atinga furtuna! Mai bine taci si lasi uraganul sa treaca pe langa tine fara sa te afecteze.

Fecioara

Un proiect ce evolua extrem de repede, aproape mult prea repede pentru puterea ta de acceptate, pare sa se linisteasca din senin. Esti luat prin surprindere de aceasta lentoare neprevazuta, pentru ca abia te obisnuisei si tu cu viteza ametitoare in care inaintau toate. E dificil acum sa treci de la viteza luminii la viteza melcului, dar lasa un pic lucrurile sa se mai aseze inainte de a stabili care e ritmul optim de inaintare in acest demers. Poate era prea repede inainte, poate e prea lent acum, dar vei vedea ca se vor echilibra toate astfel incat sa faci pasii potriviti acestei etape.

Balanta

Muncesti mult, cu placeresi cu spor, pentru ca roadele eforturilor tale se vad si sunt apreciate de cei carora le dedici. Sefii te lauda, clientii sunt multumiti si, cu asemenea cuvinte de incurajare care vin de pretutindeni, satisfactia muncii implinite e la cote maxime, ceea ce te motiveaza sa dai si mai mult din tine! Ai mari sperante de la ceea ce te asteapta la finalul proiectului la care iti aduci din plin contributia, convins va va iesi ceva de rasunet, cu care te vei putea mandri in fata oricui sau care va conta mult in cariera, de acum incolo.

Scorpion

 Pentru a avea o zi eficienta, alege cu grija anturajul in care lucrezi astazi, pentru ca nu esti in cea mai buna forma emotionala si absorbi imediat energiile negative din jur. Daca atragi alaturi de tine pesimisti, depresivi, oameni care se lamenteaza la orice nimic, te vor influenta si pe tine si te vor trage in jos. Tu esti cel care ii poate ridica si pe ei, esti carligul de care se agata cei tristi sau nemultumiti, dar nu trebuie sa-ti asumi si responsabilitatea problemelor lor, altfel abia asteapta sa ti le arunce pe toate in carca. Ajuta-i cu un sfat detasat, dar nu face nimic in locul lor si, mai ales, nu te lasa coplesit de necazurile altora.

 

Sagetator

Planurile la care te gandesti cu multa pasiune prind viata sub ochii tai, pentru ca esti un creator prin excelenta. Adauga noi elemente la planul tau cel mare, nu te opri din visat si din inventat, ci continua sa cladesti ceea ce consideri a fi important pentru tine la ora actuala. Daca discuti azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atat de multe solutii si idei suplimentare, ba chiar cineva se ofera sa-ti acorde tot suportul pentru ca proiectul tau sa ajunga la indeplinire. Poate nici nu asteapta nimic in schimb, e un sprijin sincer si neconditionat, doar pentru ca el detine cheia care tie momentan iti lipseste. Fii recunoscator ca ai sansa de a primi sprijin!

Capricorn

Bugetul s-a stabilizat si e pe un teren mult mai bun. Banii au un rol important in reusita planurilor acestei zile. Iesi la cumparaturi pregatit sa iti iei o multime de lucruri pe care le consideri esentiale pentru fericirea ta. Ca e un obiect de decor de care esti foarte incantat sau de vestimentatie de sezon pentru a-ti reinnoi garderoba, simti nevoia sa te lauzi si altora cu ultimele tale achizitii, ceea ce te aseaza in centrul tuturor discutiilor despre moda. Afacerile merg si ele foarte bine, cu sansa de a acumula un capital semnificativ ce iti da curaj sa treci mai departe in planurile tale.

Varsator

Sa nu te miri ca nu-ti gasesti locul printre oamenii care te inconjoara astazi, dar trebuie sa va priviti unii pe altii cu ingaduinta. Oamenii nu sunt la fel, ca atare asa cum ii privesti tu pe unii ca pe niste ciudati, fii sigur ca si tu esti greu de inteles de catre cei care te privesc la randu-le cu spranceana ridicata. Oricat de diferiti ati fi unii fata de altii, traiti in acelasi mediu, deci e bine sa va tolerati ca atare. Nu-i da la o parte pe altii doar pentru ca au alte credinte, alte principii dupa care se ghideaza sau alte preferinte muzicale, culturale, culinare. Acceptati-va asa cum sunteti: fiecare cu ciudateniile si nebuniile lui!

Pesti

Inveti toata viata, nu te opri la cat ai invatat deja! Esti intr-un proces de transformare spirituala, si ceea ce afli acum, din proprie experienta, din ceea ce citesti sau din ceea ce afli de la oameni, va deveni un fundament profund de principii noi pentru tine. Ai putea intalni azi o persoana ce va avea un efect major asupra ta, asupra modului tau de a gandi si actiona, asupra atitudinii de viata pe care o vei adopta de acum inainte. Te maturizezi prin tot ce afli de la ceilalti, deci recunoaste cu respect si consideratie cand cineva, superior tie din anumite puncte de vedere, iti mai ofera cate o lectie utila. Simti si tu cat de mult te schimbi datorita acestor lectii!

Berbec

Trateaza lucrurile marunte care te streseaza in acest moment cu un dram de umor si lejeritate. S-ar putea sa fie mai simple decat crezi, deci ignora-le, pe cat posibil. Indreapta-ti atentia spre alte aspecte frumoase ale vietii, care iti pot abate gandul de la acele fleacuri. Chiar daca tot marunte sunt si acele lucruri spre care iti intorci azi privirea, vei vedea ca sunt de zeci de ori mai frumoase si mai demne de iubire decat motivele de stres carora le acordai importanta. Cand vei vedea cat de multe lucruri din jur merita iubirea si grija ta, de la plante pana la animale, de la soare pana la stele, de la copii pana la bunici, vei uita de nimicuri.

 Taur
Uneori, simti ca esti nevoit sa mai renunti la unele vise, dar nu sa le stergi complet din minte, totusi! Sunt mici sacrificii pe care le faci pe parcurs, cand nu sunt intrunite toate conditiile unei reusite depline, dar trebuie doar sa le treci pe o linie secundara, pana in clipa cand lucrurile vor fi din nou favorabile materializarii lor. Reprimi pe moment un vis, mai stergi de pe lista de planuri cate ceva, dar asta nu inseamna ca le abandonezi complet. Va veni si vremea lor, dar acum se pare ca trebuie sa te concentrezi asupra altor planuri, mult mai urgente. Oricum, nu spune imposibil! E posibil, dar nu acum…

 

Gemeni

Ziua e perfecta pentru a pleca la drum! Hai, urca in masina si calatoreste, urca in tren si mergi acolo unde te cheama inima sau, daca vacanta tocmai se termina aici, atunci intoarcerea acasa are si ea beneficiile sale. Calatoria in sine are un rol benefic pentru tine, de parca ti se reveleaza, pe parcurs sau la destinatie, un mare adevar. Ai ocazia sa intelegi ceva foarte important de la oamenii alaturi de care calatoresti sau de la elementele care-ti apar in cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificatie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la directii, la oameni, pentru ca poti intalni ceva important pentru tine de acum inainte, ceva ce, acasa daca ai fi stat, nu ar fi aparut