Horoscop, 13 iulie 2020

BERBEC

La prânz, oferă-ţi o pauză. Poate cu o prietenă, cu vorbe şi cu amintiri plăcute. Dar, veşti proaste. Totu?i, o seară confortabilă, poate la un film nou, pe neţ sau la o vorbă cu familia sau prietenii. Dacă ai vreo idee, pune-o în aplicare fără multe consultări şi discuţii sterile.

TAUR

Lumea de astăzi este superficială, aşa că trebuie să arăţi bine, ca să te simţi bine şi să ai succes. Nu fii zgârciţ trebuie să te îngrijeşti şi să te îmbraci bine, cheltuieşte cât trebuie!Dar pe termen lung, că este abia luni, săptămâna asta, gândind strategic, lucrurile se mai aranjează.

GEMENI

Informaţiile primite astăzi au o latură economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să tragi foloasele care te avantajează. Însă, astăzi şi mereu, nu amesteca plăcutul cu utilul!Ziua de astăzi este sub semnul discuţiilor neterminate. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus

RAC

Dimineaţa îţi aduce o noua informaţie care cere o nouă atitudine din partea ta. Ca rezultat al efortului trecuţ astăzi ai o veste despre o posibilă îmbunătăţire a calităţii vieţii tale. Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani.

LEU

Nimeni nu poate ghici la ce te gândeşti! Dai impresia unei persoane distrate, distante, prea preocupată de ceva. Totuşi, o stare de bine te cuprinde, fără motiv şi zâmbeşti gândurilor tale!Evită imprumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos.

FECIOARĂ

Stelele au fost bune cu tine, aşa că s-au hotărît să-ţi îndrumă paşii, mai pe seară, spre un loc unde poţi să scapi de tensiunea acumulată! Probabil, dacă nu sigur, acasă! Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi aspectele mediocre, plictisitoare, care influenţează semnul zodiacului.

BALANŢĂ

Este o situaţie obiectivă, nu te stresa inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa poţi găsi soluţia optimă la problemele tale. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevăraţ mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine!

SCORPION

Pe lânga o oarecare întârziere generală, ziua îţi aduce, paradoxal, posibilitatea rezolvării parţiale a unei probleme de familie ce nu putea fi soluţionată până acum. Trebuie să te decizi asupra unor probleme. Trebuie să schimbi culcuşul pisicii, unde oare?

SĂGETĂTOR

Îţi multiplici eforturile ca să găseşti piste, direcţii interesante de dezvoltare. Atât în domeniul profesional, cât şi în cel sentimental. Dar, înregistrezi întârzieri care te îngrijorează!

CAPRICORN

Nu te încărca, nu-ţi schimba programul, cu banalităţi, cu lucruri neimportante, consumatoare doar de timp şi resurse. Nimeni nu te ajută dacă nu primeşte ceva în schimb, măcar o mulţumire! Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni!

VĂRSĂTOR

Astăzi, nu mai bate atât lumea la cap şi partenerul de viaţă în special. Au şi ei limita lor de suportabilitate! Când vrei, poţi să fii încântător şi nimeni nu-ţi rezistă. Hai, fii seducător!

PEŞTI

Ambiţiile şi proiectele tale sunt pe drumul critic. Dar nu schimba nimic, concretizarea planurilor tale se vor face prin metodele şi procedeele obişnuite. Trebuie, doar, să mai ai răbdare! O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor personale. Evită să amesteci lucrurile.

Cele mai citite

Related Articles