Horoscop, 17 iulie 2020

BERBEC

Astăzi trebuie să fii foarte atenţ la viteza cu care te mişti, la propriu şi la figurat. Încerci să stabileşti un echilibru temporar între activitatea zilnică şi dorinţele tale personale.

TAUR

Dimineaţa este aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă, o veste bună, mai pe seară. Foloseşte mai mult logica, nu intuiţia!

GEMENI

Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! si pandemia o să treacă! Astăzi poţi aborda cu succes problemele urgente, de actualitate. Este un prilej bun pentru cumpărături strategice.

RAC

La sfârsit de săptămână de lucru, ambianţa este plăcută şi liniştită. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, dar norocul este de partea celor îndrăzneţi!

LEU

Schimbări importante sunt în vedere. Pregăteşte-te de un viraj, de o nouă direcţie în viaţa ta sentimentală, sau în obiceiurile şi preferinţele tale! La serviciu, însă, nu se schimbă nimic!

FECIOARĂ

Primeşti o veste de la un fost coleg care acum lucrează în străinătate. Peste tot sunt probleme, realizezi cu resemnare! Dedică ziua lucrurilor obişnuite şi mai ales nu cheltui mulţi bani!

BALANŢĂ

Eşti un pic prea insistent în a-ţi susţine opiniile şi cauza. Nu te grăbi, nu fii nerăbdător, toate se întâmplă la timpul lor. Nu există urgenţe absolute, decât la spitalul de urgenţă!

SCORPION

Este una dintre zilele acelea în care toată lumea te ascultă şi te ia în serios. Nu profita ca să-ţi plasezi cinismele şi răutăţile. Încearcă să cooperezi şi să vezi partea plină a paharului!

SĂGETĂTOR

Astăzi rişti să fii mai distrat şi mai confuz decât de obicei, mai preocupat. Independenţa ta economică, liberatatea ta particulară sunt în pericol şi te gândeşti numai cum să le salvezi!

CAPRICORN

În acestă zi de vineri te simţi bine, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi confortabil, nu schimba nimic!

VĂRSĂTOR

Se schimbă vremea şi vremurile! În acestă zi de vineri vezi cu alţi ochi pe cei din jurul tău tău. Redu ritmul activităţii, fă un pact cu timpul şi ocupă-te de tine, de interesele tale! Astăzi nu te intalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi.

PEŞTI

Efortul din ultimul timp şi oboseala acumulată se fac simţite în acestă zi de vineri. Trebuie să-ţi planifici activitatea, secvenţial şi fără eforturi, şi, dacă este cazul, să iei măsurile necesare! Un procent din zodia Peştilor poate să aibă ceva probleme.

Cele mai citite

Related Articles