Umbla cu cioara vopsită

haine contrafacute 2

Un orşovean care se ocupa cu traficul de produse contrafăcute a fost interceptat de poliţiştii de frontieră. Bărbatul a fost oprit de o patrulă la intrarea în Eşelniţa. În autovehicul au fost găsite haine şi încălţăminte, inscripţionate cu numele unor mărci renumite, dar susceptibile de a fi contrafăcute, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisar şef Valeriu Pera. „Poliţiştii de frontieră l-au oprit în trafic pe conducătorul unui autoturism Opel Vectra care era banuit că se ocupă cu traficul de produse contrafăcute. La controlul autoturismului condus de T. Claudiu în vârstă de 29 de ani din municipiul Orşova, poliţiştii de frontieră orşoveni au descoperit în portbagajul acestuia 116 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport pentru care acesta nu deţinea documente legale. Din primele verificări, mărfurile, inscriptionate cu numele unor firme cunoscute ca Adidas, Nike şi Puma erau susceptibile de a fi contrafăcute”.

Orşoveanul a declarat poliţiştilor de frontieră că urma să comercializeze articolele de îmbrăcăminte în mod ilegal pe raza localităţii Moldova Nouă. marfa, în valoare de 5000 de lei a fost confiscată, urmând să fie supusă expertizării.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

(Sebastian Dragomir)

foto: STPF Mehedinți

Cele mai citite

Related Articles