Au fost reluate lucrările pe strada Ștefan cel Mare

Se lucrează din nou pe un șantier din Reșița, după ce timp de mai multe luni a fost abandonat de constructor. Proiectul este unul mai amplu și cuprinde străzi din apropierea combinatului siderurgic, dar și din cartierul Dealu Mare.

În urma unor noi negocieri dintre administrația locală și firma de construcții din Timișoara, au fost reluate lucrările pe strada Ștefan cel Mare. Șantierul trebuie închis până la sfârșitul anului, a declarat șeful Direcţiei de Întreţinere a Patrimoniului, Daniel Călin.

„Până la sfârșitul anului ar trebui să fie toate zonele refăcute, toate străzile afectate, Ștefan cel Mare, dar și mai sus. Tot ce s-a spart trebuie refăcut până la sfârșitul anului. Aici sunt fonduri europene și dacă nu terminăm lucrările, trebuie să dăm banii înapoi. Trebuie să se terminăm anul acesta”.

Cetățenii de pe strada Ștefan cel Mare sunt bucuroși că muncitorii au revenit pe șantier, dar nu sunt mulțumiți de modul în care se lucrează.

Firma de construcții Bauerhof a fost amenințată că va primi aviz negativ din partea Primăriei, dacă nu va duce la capăt contractul. Pe de altă parte, constructorii spun că au fost întârzieri de plăți.

Cele mai citite

Related Articles