Horoscop, 14 martie 2019

BERBEC – Daca astazi te simti restrictionat de oamenii care detin putere mai mare ca a ta, stai drepti si asumat in fata lor si sustine-ti cazul sau punctul de vedere. Conectandu-te la nivel intelectual cu oricine iti afecteaza viata, te va ajuta sa eliberezi o anumita tensiune si sa revii la aspectul insorit al lucrurilor. Sa stii ca este inceputul unei faze mai pozitive si imputernicite pentru viata ta. Ai trecut si tu prin tot felul de vremuri intunecate, deci fii pregatit ca soarele sa straluceasca pe strada ta si sa iti incalzeasca lumea.

TAUR – Mintea iti este ascutita si spiritul este si mai ascutiţ prin urmare nu este nimic ce iti poate sta in cale azi. mintea ta va bate pe oricine, deci nu te sfii in fata confruntarilor daca apare vreuna. Ideile proaspete au un mod de a dezarma oricum pe oricine – cand o idee noua apare pe radar, lumea nu stie cum sa reactioneze pentru ca nu au mai intalnit-o. Distreaza-te spulberand mintile oamenilor cu ideile tale foarte tari.

GEMENI – Cel mai fierbinte lucru din viata ta acum nu este starea vremii si nici vreun interes amoros. Nu, este toata acea bataie a inimii generata de idei proaspete si geniale ce iti bubuie in cap. Deci, ia hartie, pixuri, creioane sau pregateste-te sa te inregistrezi – orice te incurajeaza sa iti scoti ideile la lumina. Cantece, poezii, povesti, chiar si liste banale cu lucruri de facuţ toate sunt forme valide de a te exprima acum. Cea mai mare provocare a zilei este sa descoperi si sa scoti din adancimi ce este acolo adanc si valoros.

RAC – Exista o preocupare noua a ta pe idei de moda veche, pe lucruri de calitate durabila si pe valoare – poate e timpul sa dai o fuga prin magazinele de antichitati sau printr-un muzeu. Multa placere simti si inspiratie privind la ce au reusit altii sa realizeze si care a trecut proba timpului. Investigheaza relatiile de durata, deasemenea. Intreaba un cuplu in varsta si casatorit care le este secretul longevitatii lor de relatie – vor adora sa te plimbe pe aleea amintirilor.

LEU – Viziunea ta posibil sa fi fost partial blurata in ultimele saptamani, dar astazi este o zi care iti va clarifica cu siguranta cerurile pentru a redeveni senine – gratie partial unor vesti socante pe care le poti auzi in prima parte a zilei. Ca un dus rece intr-o zi fierbinte, acest apel de trezire te poate improspata, invigora si pregati pentru o munca sustinuta. Oamenii neobisnuiti au idei neobisnuite, dar asta nu inseamna ca sunt idei pe care sa nu le urmezi. Azi vei capata o claritate cu privire la ce ai de facut in urmatoarele saptamani.

FECIOARA – Dupa saptamani de mers ba inainte ba inapoi in niste relatii sociale, azi vei atinge un punct major de cotitura cand cineva (nu tu) va decide sa cedeze si sa fie mai rezonabil. Aceasta persoana a trecut printr-o transformare lenta si tu ar trebui sa fii pregatit sa infrunti unele schimbari in relatie. Unele adevaruri devin prea evidente pentru a fi ignorate, deci trebuie sa incetezi sa le ignori. Pana cand nu vezi adevarul asa cum este nu poti merge inainte.

BALANTA – Risti sa acorzi mai multa atentie dusmanilor decat prietenilor – lasi cumva ca gelozia sau furia sa iti dicteze prioritatile? Aceasta este o greseala. Astazi, ignora total dusmanii si dedica-ti timp liber in a te apropia de prieteni. Dat fiind ca ar trebui sa te incadrezi intr-un buget mai modest in urmatoarele zile, mentine iesirile la costuri rezonabile. Poti pastra banii si poti mentine si prieteniile in acelasi timp!

SCORPION – Cele mai noi activitati programate pot avea un efect mai confuzant in viata ta decat te asteptai, dar claritatea este doar un mod de a sti cum sa abordezi detaliile. Fa ceva cercetari azi si viziunea ta va incepe sa fie mai vie. Vei incepe totul intr-o nota mai pozitiva si poti chiar sa incepi sa te simti foarte increzator despre cum poti gestiona situatiile. Ce credeai ca e problema se va dovedi a fi un nou puzzle de rezolvat.

CAPRICORN – O mare intalnire a mintilor pe care o asteptai azi s-ar putea sa nu se materializeze pana cand nu impingi mai tare sa se intample. Pune mana pe telefon, verifica-ti mailul si fa pasii clasici de facut pentru a te asigura ca oamenii pe care te bazezi vor veni. Este important azi sa ai conexiuni cu oamenii, deci fii social. Sunt multe niveluri de separare intre tine si o persoana importanta. Sorteaza-le si elimina-le acum.

Cele mai citite

Related Articles