Andreea Răducan: Nu-mi pot imagina Jocurile Olimpice fără echipa de gimnastică artistică a României

Fosta gimnastă Andreea Răducan, campioană olimpică și mondială, a afirmat, că nu-și poate imagina Jocurile Olimpice fără echipa de gimnastică artistică a României. Într-o postare pe pagina personală de facebook, Andreea scrie: ”mărturisesc că în ultimele ore m-au încercat tot felul de stări: de amărăciune, tristețe, revoltă, nostalgie…Nu-mi pot imagina cum vor arăta JO fără echipa de gimnastică a României. Încă mi se pare că vorbesc despre o altă țară și nu despre țara mea”, scrie Răducan, după ce echipele masculină și feminină ale României au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Andreea Răducan a mai scris: ”Nu am fost în situația de a nu mă califica la JO ca să povestesc ce sentiment te încearcă. Bănuiesc că-ți vine sa iei concursul de la capăt de-o 100 de ori până îți iese totul cum trebuie și ajungi la punctajul de care ai nevoie, ca sa concurezi la JO. Din păcate, regula asta nu există. Ai o șansă, dacă ai ratat-o, mai poți încerca peste patru ani”.

Andreea Răducan consideră că nu trebuie să căutăm vinovați pentru situația din gimnastică, ci să facem un efort comun, deoarece în situația gimnasticii poate ajunge în curând orice alt sport din țara noastră.

Cristina Corocan

Sursa Foto: Facebook

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

  1. Acest articol seamana izbitor cu unul publicat de AGERPRES. Cum va puteti semna pe un asemenea articol preluat de pe o agentie de stiri? Nu e normal sa apara sursa AGERPRES? E usor de depistat in ziua de azi originea unei informatii postate pe net. Ati vorbit personal cu Andreea Raducan? Ma indoiesc. Stati pe facebook toata ziua? Nu prea cred ca asa va castigati salariul.
    http://www.agerpres.ro/sport/2016/04/20/andreea-raducan-nu-mi-pot-imagina-jo-fara-echipa-de-gimnastica-a-romaniei-09-37-43

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles