Voința Lupac, victorioasă la Jiul Petroșani. Urmează două dueluri cu echipele din Bănie

Voința Lupac a câștigat cu 2-1 meciul disputat în deplasare la Jiul Petroșani, în cea de-a șasea etapă din playout-ul Ligii a III-a de fotbal. Toate golurile s-au marcat în repriza secundă: cărășenii au deschis scorul în minutul 50, prin Alexandru Giurică, și și-au majorat avantajul grație reușitei semnate de Bogdan Burcea în minutul 88. Jiul a înscris golul de onoare în prelungirile partidei, prin Jean Aniel Assi. O victorie muncită, obținută cu efort și determinare, spune antrenorul Lupacului, Mircea Manu.

“Am arătat că știm să suferim, dar până la final efortul nostru a fost încununat cu o victorie. Am început meciul de la Jiul Petroșani cu entuziasm – exact cum am declarat anterior, am mers să câștigăm acolo. Am avut o primă repriză echilibrată, în care fiecare echipă a vrut să înscrie, dar cele două echipe s-au contracarat foarte bine. Am intrat la pauză cu 0-0, am discutat cu băieții și se pare că au înțeles ceea ce le-am transmis – să nu intrăm în jocul lor, să ne impunem maniera noastră de joc și o să câștigăm. Am înscris două goluri superbe – atât lovitura de cap a lui Giurică, cât și șutul excepțional de la 16 metri al lui Burcea. Am mai avut niște ocazii singuri cu portarul, dar n-am reușit să le fructificăm. Pe final, și ei au avut două-trei situații clare de gol. Cum am zis, știm să suferim, să luptăm până la ultima picătură de de sudoare, și, deși am luat golul acela pe final, am reușit să aducem punctele acasă.”

După șase runde, Voința Lupac ocupă locul trei în playout-ul seriei a 7-a. Eșalonul trei programează săptămâna aceasta două etape. Marți, 7 mai, de la ora 18.00, Voința primește acasă replica formației FCU Craiova 2, ocupanta locului cinci în clasament – iar în data de 10 mai, cărășenii vor fi oaspeți la liderul grupei, Universitatea Craiova 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles