Voinţa Lupac, eşec surprinzător cu FCU Craiova II. Mircea Manu: “Am tratat meciul cu dezinteres şi am pierdut de o manieră categorică”

Voinţa Lupac a pierdut meciul disputat acasă cu FCU Craiova 2, în cea de-a 7-a etapă din playout-ul Ligii a III-a. Formaţia olteană s-a impus surprinzător, cu scorul de 5-2. Golurile cărăşenilor au fost marcate de Jinga şi Avramovici. N-a fost ziua Voinţei, a recunoscut antrenorul Lupacului, Mircea Manu, care s-a arătat dezamăgit de prestaţia elevilor săi.

“Am tratat partida de o manieră total dezinteresată şi am pierdut categoric. Pot spune că adversarul ne-a fost net superior, deşi a aliniat o echipă  destul de tânără faţă de noi. Am început foarte bine meciul, am deschis scorul – dar apoi, încet-încet, relaxarea şi-a spus cuvântul. Am fost imediat egalaţi şi ulterior conduşi cu 2-1 şi 3-1. Ce pot să spun… în momentul în care toate mingile pe construcţia ta le faci cadou adversarului şi îl inviţi pur şi simplu să-ţi dea gol, nu mai ai ce să spui. Cuvintele nu mai au niciun rost. La pauză am avut o discuţie cu băieţii, le-am spus că, chiar dacă suntem în perioada Paştelui, n-am venit la petrecere. Am încercat să fac ceva schimbări în blocul ofensiv, dar, din păcate, am mai luat un gol, pe lipsa de experienţă a portarului nostru. A fost primul lui joc la Liga a III-a – deoarece am fost privaţi de aportul goalkeeperului Miloş, care nu a reuşit să-şi rezolve viza la ambasada Serbiei.  La scorul de 4-1 pentru adversari, am înscris prin Avramovici din lovitură liberă. Am mai avut două-trei ocazii clare de gol, dar pe un contraatac am făcut un penalty – şi am pierdut cu 5-2. Din păcate, aşa s-a scris istoria acestui meci, dar sperăm ca acesta să fie duşul rece de care aveam nevoie pentru a ne reveni.”

După 7 etape, Voinţa Lupac e pe locul trei în playout-ul seriei a 7-a. Etapa următoare este programată vineri, de la ora 18.00, când Voinţa are meci greu în deplasare la liderul Universitatea Craiova 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles