[VIDEO-FOTO] Alte medalii și distincții pentru judocanul Alexandru Matei din Caransebeș

349

Alexandru Matei, tânărul sportiv originar din Caransebeș, legitimat la LPS Focșani, și-a adjudecat alte titluri, chiar dacă a schimbat categoria de greutate. De la începutul acestei luni a luat parte la o serie de concursuri naționale și internaționale, unde a primit alte distincții pentru reușitele sale.

La Deva au avut loc Campionatele Naționale de judo Ne Waza, unde a evoluat la o categorie superioară, 60 de kg și a obținut medalia de bronz pe echipe, iar la 66 de kg a devenit vicecampion național la individual.

Apoi a luat parte la o competiție In Memoriam desfășurată la Focșani, acolo unde Alexandru Matei se pregătește cu antrenorul său Iulian Surlă.

Cu acest prilej a fost premiat pentru rezultatele interne și internaționale înregistrate în acest an, sportivul cu origini în Banat având cele mai bune rezultate la judo masculin din România pe plan mondial în întrecerile cadeților.  

La finalul săptămânii trecute la Brașov a devenit Campion Național la kata la categoria U 18-U23, iar la kata seniori a intrat în posesia medaliei de argint. Aceasta alături de colegul său Emil Neagu.

Tot la Brașov, cel mai tânăr cetățean de onoare al Caransebeșului a avut și examenul pentru centura neagră 2 Dan, de care care a trecut cu succes, evoluția sa fiind impecabilă.  

Numărul de titluri naționale cucerite de Alexandru Matei a ajuns acum la 7.  

Așadar de la începutul acestei luni tânărul sportiv originar din Caransebeș, Alex Matei, a mai cucerit două titluri de Campion Național și două de Vicecampion.

sursa foto: Doru Matei