[VIDEO-AUDIO] Victorie după victorie pentru echipele de handbal junioare ale Liceului Traian Vuia din Reșița

516

Parcurs perfect pentru echipa de handbal junioare II a Liceului Traian Vuia din Reșița. După 6 etape, reșițencele conduc în grupa F a campionatului național rezervat acestei categorii de vârstă.

Sâmbătă, 26 octombrie, reșițencele au trecut clar de HC Jimbolia cu 40-21.

La final de joc antrenoarea lor, prof. Lucia Moruț a afirmat:

„A fost un meci greu și ne-am pregătit foarte mult pentru acesta. Nu am jucat împotriva unei echipe care se află pe ultimul loc în clasament, ci am jucat cu echipa de pe locul trei. Le felicit din tot sufletul pe jucătoarele mele și cred că s-a văzut diferența. Mi-am permis, la scorul acesta, să rulez tot lotul și să le menajez puțin, mai ales în repriza a doua, pe câteva dintre ele. Mă bucur foarte mult că cele care au intrat în teren au dat încă o dată dovadă de devotament, caracter, voință și dăruire. Mă bucur că este o echipă unită și care își dorește să câștige, indiferent de adversar. Mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi la acest meci. ”, a declarat antrenoarea Lucia Moruț.

Portarul formației reșițene, Bianca Gherman, a avut o evoluție foarte bună:

„A fost un meci foarte greu. Toate meciurile din campionat sunt grele, deoarece trebuie să depunem efort ca să obținem victoria. Mulțumim profesoarei Lucia Moruț pentru tot ceea ce ne-a învățat, pot spune că avem o echipă foarte bună și mă bucur că fac parte din ea”, a menționat Bianca Gherman.

În Seria F a junioarelor II, handbalistele Reșiței sunt lidere, cu 13 puncte obținute în 5 partide. Pe locul secund este Leu Giarmata cu 11, iar ultima este ACS Viitorul Vetel cu doar 3 puncte acumulate.

În etapa următoare, junioarele II de la Liceul Traian Vuia Reșița vor evolua, în deplasare la LPS Banatul Timișoara, în data de 2 noiembrie.

——————

Duminică, 27 octombrie a fost rândul handbalistelor junioare III ale Liceului Traian Vuia din Reșița să se impună pe teren propriu. Elevele prof. Lucia Moruț au trecut, clar, de CSM Vulcan cu 37-12.

Și junioarele III, antrenate de Lucia Moruț, conduc în clasamentul grupei G cu 19 puncte, fiind urmate de cele de la LPS Banatul Timisoara cu 16 puncte.

Duminică, 3 noiembrie, junioarele III de la Liceul Traian Vuia din Reșița se deplasează, în etapa a 9-a,  la CS Unirea Sânnicolau Mare.

SURSA FOTO: Cristina Corocan/Lucia Morut