Handbaliștii de la CSM Școlar Reșița, gata de startul campionatului

159

Echipa de handbal seniori a Reșiței a disputat zilele trecute, ultima partidă de verificare, înaintea startului în Divizia A,seria B. Au pierdut la trei goluri, 24-27, meciul din Serbia de la Kikinda Grindex.

Antrenorul Marcel Vulpe este însă mulțumit de prestația elevilor săi:

”Am terminat seria de jocuri amicale cu partida de la Kikinda, echipa antrenată de fostul jucător de la UCM Reșița, Dusan Pasic. Sunt foarte mulțumit de băieții mei, au jucat mult mai bine decât acasă. Mai avem câte ceva de pus la punct în următoarele două săptămâni, având în vedere că în data de 17 septembrie începe campionatul. Băieții sunt montanți pentru începerea campionatului. Am avut două accidentări la ultimul joc amical, dar sunt destul de minore și sper până la începutul campionatului să fie apți cu toții.

CSM Școlar Reșița debutează în actualul sezon competițional, în data de 17 septembrie, în deplasare, la Târgu Jiu, la una din formațiile pretendente la promovare. Până la startul campionatului reșițenii se vor pregăti în sala polivalentă din oraș, urmând ca întâlnirea cu publicul reșițean să fie în data de 1 octombrie, când în etapa a III-a a campionatului vor juca acasă cu HCM Sighișoara.

”Băieților mei le transmit să se pregătească în continuare cu aceeași dăruire, la fel cum au jucat în ultimul meci amical, la Kikinda. Așteptăm publicul reșițean la polivalentă să ne susțină, încercăm să-i bucurăm pe oameni, să-i mulțumim și pe ei, căci ei ne susțin, a concluzionat Marcel Vulpe.”

Cristina Corocan