[FOTO] Moș Crăciun există la „Căsuța de Sticlă” din centrul civic! Radio Reşiţa oferă „Muzică pentru viaţă”

Dacă spuneam, atunci când promovam proiectul „Muzică pentru Viață”, că Radio  Reșița scrie o scrisoare de dragoste lumii, ei bine duminică seara, începând cu ora 18.00, în primele ore ale desfășurării proiectului umanitar, s-au alăturat mulți buni scriitori dintre reșițeni.Oamenii au venit, au donat și au spus cât de importantă este această inițiativă.Jurnaliștii reșițeni au plâns de emoție, asemeni unor copii care au realizat că Moș Crăciun –EXISTĂ!

Și, DA – Există pentru familia jurnaliștilor, dar există și pentru cei bolnavi de cancer! Spiritul Sfintei Sărbători de Crăciun ne-a unit pe toți cei care știm că Dumnezeu e un Bun Cititor. Famili care s-au întors în țară de Crăciun au donat, susținându-și gestul cu tristețea celor îndoliați după pierderea unor persoane dragi, din cauza cancerului. O doamnă profesor din oraș a spus că gestul său este pentru a nu mai exista pe viitor familii despărțite din cauza cancerului, sau o altă familie și-a justificat gestul spunând că nu vrea să mai audă de astfel de cazuri triste. Mihai, un ardelean din Satu Mare s-a alăturat jurnaliștilor aducându-le mâncare, ceai, cafea, iar un simpatic nou prieten al radioului  și-a comandat melodia preferată, apoi a adus un sac de mere cu o crenguță de brad.

A fost prima seară, prima pagină a acestei scrisori! Mulțumim tuturor celor care au scris alături de Radio România Reșița și în zilele și nopțile următoare îi așteptăm pe toți care știu să scrie și să citească chiar și printre rânduri.

Moș Crăciun Există la „Căsuța de Sticlă” din Centrul Civic!

(Anca Bica Bălălău)

 

1 COMENTARIU

  1. Felicitări întregii echipe Radio Reşița pentru inițiativă şi pentru organizarea acestei acțiuni!!!

Comments are closed.