[AUDIO] Deplasare lungă, punct muncit. Handbalistele reșițene au încheiat la egalitate meciul cu Arena Târgu Mureș

Echipa feminină de handbal Universitatea Reșița s-a întors cu un punct de la Târgu Mureș. În etapa a 8-a a diviziei A, studentele au evoluat în deplasare pe terenul formației CS Arena din localitate. Confruntarea echipelor aflate pe locurile 6 și 7 în ierarhia seriei a confirmat echilibrul valoric indicat de linia de clasament. Reșița a avut o ușoară superioritate, care s-a regăsit și pe tabelă în cea mai mare parte a timpului de joc. Studentele au condus la pauză cu 17-15, dar au fost nevoite să se mulțumească în final cu un egal. S-a terminat 24-24. Universitatea putea scoate  mai mult din acest joc, crede antrenorul Cristian Busuioc.

A fost un joc bun, din păcate ne-am întors doar cu un punct. Spun acest lucru datorită faptului că am condus în permanență pe tabela de marcaj. Am condus cu două goluri la pauză, am avut în permanență un gol sau două goluri avans, dar nu am reușit să ne desprindem. Pe finalul jocului, adversarele au reușit să egaleze. Am avut o ultimă fază de contraatac, dar din păcate am ratat și s-a terminat egal. Trebuie să recunoaștem că am întâlnit un adversar dificil, o echipă bună. Partea pozitivă este că nu am pierdut, suntem deja cu gândul la etapa de duminică. Vom juca pe teren propriu contra formației CS Universitatea de Vest Timișoara”, a spus profesorul Cristian Busuioc, antrenorul Universității Reșița.

După opt etape, gruparea reșițeană totalizează 11 puncte, bilanț cu care ocupă locul 6 în clasamentul seriei B. Derbiul studențesc cu Universitatea de Vest Timișoara, ocupanta locului 9, e programat duminică, 14 noiembrie, de la ora 12.00, în Polivalenta reșițeană. Din păcate, ca urmare a restricțiilor în vigoare, publicul nu va avea acces în tribune.

De același autor

Related Articles