[FOTO] “Singuri, dar împreună” cu artistul plastic Marian Truţulescu, de la ora 22!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară, de la ora 22, ne întâlnim cu un artist plastic,  care poartă  ADN-ul bănăţean cu har şi eleganţă în plan naţional şi internaţional, Marian Truţulescu.

Dintre ativităţile  recente ale maestrului Truţulescu putem enumera participare la New York, sediul ONU, la Expoziția de artă românescă contemporană ,,Identități multiculturale” sub înaltul patronaj al Președintelui României,  Alba Iulia, Muzeul Naţional al Unirii, Expozitie ”Identități multiculturale”100 de artişti români,  Bienala Internaționala Meeting Point, Arad şi la  Salonul Anual al Artelor Vizuale Timişoara , Muzeul de Artă Timişoara – Palatul Baroc.

În această toamnă va participa la Bienala Albastra-Brașov iar pe 28 octombrie va avea expoziţie personală la Casa Artelor Timişoara, Galeria Pigmalyon.

Harul artistic l-a transmis şi fiicei sale, Maia Truţulescu, un nume deja apreciat pe tărâmul artelor plastice, care este la cea de a patra expoziţie personală ,”Sounds of Soul”, găzduită în spaţiul Sălii Pergament a Bibliotecii Naţionale a României.

 Lucrarea ”Visul României Mari” donată Muzeului Național al Literaturii Române din București

 Expoziția colectivă ”Chipul lui Dumnezeu-Chipul omului”. Au expus  studenți ai Universității Babes Bolyai

 Cluj- Napoca, secția artă sacră si elevi ai Liceului de Arte ,,Sabin Pauța”. Maia a pictat şi autoportretul , iar  în acest an a pictat şi cea mai mate lucrare de până acum, un metru şi jumătate pe trei metrii.

O mare parte a lucrărilor sale sunt în colectii private. Altele donate pentru cauze umanitare.

Maia s-a implicat şi în pictat saloane spital, a pictat o clasa la şcoala unde învaţă

Marian Truţulescu  vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău