[FOTO] Primă seară de joi a lunii martie, cu o personalitate a presei locale şi naţionale, Lia Lucia Epure de la ora 22, la emisiunea „De vorbă cu România frumoasă”!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,  cinstim oamenii de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea „De vorbă cu România frumoasă”ne întâlnim cu o personalitate a presei locale şi naţionale, Lia Lucia Epure.

A obţinut titlul de „Doctor, Universitatea de Vest Timisoara, 2007 – 2011, Catedra de Management. Tema cercetării: „Studiu privind managementul comunicării organizaţionale”, remarcându-se prin implicare în viaţa socio-culturală, dar şi în susţinerea actelor caritabile, este o VOCE ascultată ce impune respect.

Deasemenea, este şi un scriitor onest care-şi argumentează cu profesionalism şi erudiţie mărturisirile şi un amfitrion pe măsură.

Provine dintr-o familie de onoare a Banatului, o familie care a scris istorie plătind un preţ enorm în vremurile tulburi.

În această primă seară de joi a lunii martie, luna dedicată femeii, vom face vorbire despre condiţia femeii de la mamă la femeie de carieră, dar şi despre Doamnele care au scris istorie pentru România. De la fragilitate la personalitate, femeia a fost şi rămâne muza artiştilor, dar şi forţa ce demarează progresul societăţii.

Indiferent de locul pe care l-a ocupat în istorie sau în societate, femeia rămâne principala trăsătură de caracter a Frumosului!

Vă invit să vă spuneţi părerile la numerele de telefon 0255.20.60.61, 0255.20.60.62 sau să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777.

„Cred că nimic în această lume nu se poate realiza în afara credinţei în Dumnezeu. Atunci când Îl ignorăm pe El, atunci când avem orgoliul că am putea face lucruri, singuri, primim avertismente, de care ar trebui să luăm seama”, mărturiseşte invitata noastră Lia Lucia Epure.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM ?i 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles