Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară,de la ora 22, la început de toamnă, realizăm o întâlnire demult anunţată cu un senior al Reşiţei şi al Banatului de Munte, Petru Ciasc.

Cu distinsul nostru invitat vom dezbate pe firul amintirilor momente esenţiale ce i-au marcat viaţa, vom face vorbire şi despre România frumoasă de ieri, de azi şi de mâine, dar prin bogata sa experienţă de viaţă şi profesională şi totodată iubirea pentru istorie şi adevăr, vom afla şi ce l-a determinat  să consemneze o parte din amintirile sale într-o carte intitulată „A fost odată un prefect”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Petru Ciasc, invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi”.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău