VIDEO: Accident grav astăzi pe DN 19. Doi morți și doi răniți după ciocnirea dintre o betonieră și un autoturism

Două persoane au murit, marţi dimineață, 27 noiembrie, iar alte două au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu o betonieră, pe DN 19, în judeţul Bihor. Traficul rutier a fost complet blocat, mai multe ore,  în zona localităţii Diosig.

În autoturism se aflau patru persoane, trei adulţi şi un copil de 15 ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, potrivit News.ro.

În urma impactului violent, o femeie aflată la volan şi un pasager şi-au pierdut viaţa, iar copilul şi un alt pasager au suferit răni.

Patru echipaje medicale, două SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intevenit la locul accidentului, iar răniţii au fost preluaţi pentru a fi duşi la spital.

„Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferiței autoturismului și a pasagerului din dreapta, ambii rămași captivi între fiarele contorsionate ale mașinii. Femeia, aflată în stop cardio-respirator a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvată, medicul declarând ulterior decesul victimei, în vârstă de 38 de ani„  a declarat maior ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru bihon.ro.

Cele mai citite

Related Articles