Trei persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, 16 octombrie, după ce un TIR înmatriculat în Turcia, a lovit un tractor care circula în faţa sa, apoi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, pe DN 2, în localitatea Rugineşti, judeţul Vrancea a relatat Ziarul de Vrancea.

Potrivit ISU Vrancea, trei persoane au fost rănite în accidentul din Rugineşti şi au fost duse la spital.

„În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. La faţa locului s-au deplasat modulul SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Forţele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea victimei pe care au extras-o din autoturism în stare conştientă. Două dintre victime au fost transportate cu ambulanţa SMURD la CPU Adjud. Cea de-a treia victimă a fost preluată şi transportată la aceeaşi unitate spitalicească de către echipajul SAJ”, a transmis ISU Vrancea.

Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost produs de şoferul TIR-ului înmatriculat în Turcia, care a lovit tractorul din faţa sa, apoi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara.