Accident grav pe E85. Doi morți și un rănit

Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită, duminică dimineaţa, 23 septembrie,  într-un accident pe DN 2 E85, în zona localităţii băcăuane Gheorghe Doja, a transmis  Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Conform sursei citate, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în decor şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, doi dintre pasageri murind şi un al treilea fiind rănit în urma impactului. Circulaţia în zonă nu a fost afectată, mai  a precizat sursa citată.

Conform ISU Vrancea, în urma accidentului au rezultat patru victime, două încarcerate şi două neîncarcerate. Una din victimele încarcerate a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, iar cea de-a doua a fost extrasă din autoturism şi transportată de ambulanţa SMURD la UPU Focşani, prezentând traumatism cranio-cerebral deschis şi traumatism de bazin. Din păcate pacientul nu a supraviețuit.  Alte două victime neîncarcerate au fost preluate de echipajele SAJ, una singură având răni ceva mai grave.

Update: Observator a transmis că la volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, care a ațipit la volan. Cele două persoane decedate sunt mama, respectiv mătușa băiatului.

Cele mai citite

Related Articles