Un bărbat a fost reținut astăzi și s-a confirmat că el este suspectul de pedofilie care a abuzat sexual doi copii într-un  lift din Capitală.

Individul are toate semnalementele celui de pe camerele de supraveghere și a fost dus acum la audieri la Serviciul Omoruri. Șeful Poliției Capitalei și mai mulți procurori urcau la Serviciu Omoruri au fost văzuți urcând la Serviciul Omoruri.

UPDATE: Bărbatul suspectat de pedofilie a recunoscut că el este în imagini. Individul și-a recunoscut faptele. Bărbatul a fost prins în urmă cu un sfert de oră. „La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 – un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală”, a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Conform Antena 3  pedofilul este un agent la Poliția Rutieră. Bărbatul ar fi fost recunoscut de colegi. Această informație a fost confirmată, în urmă cu puțin timp, de Dumitru Coarnă, reprezentant al Sindicatului Polițiștilor. Polițistul reținut are 46 de ani, este căsătorit și are o fiică a mai relatat postul Antena 3. Acesta lucrează din 2010  de zile în Poliția Română.

2 COMENTARII

Comments are closed.