Relaxare totală la Băile Herculane

Staţiunea Băile Herculane este foarte căutată în acest sezon estival, mai ales la sfârşit de sâptămână, turiştii venind fie pe cont propriu, fie atraşi de ofertele din staţiune.

“Sezonul este bun, ca şi în ceilalţi ani, se ştie că vara este vârf! Hotelurile, din fericire sunt la capacitate şi totul este în regulă! Turiştii noştri sunt cu preponderenţă din România, în primul rând… majoritatea acestora sunt Craiova, dar şi din Timişoara, Severin, din ce în ce mai mulţi şi din Bucureşti, cam din toată ţara!”, ne mărturiseşte Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana şi Afrodita.

Ofertele încearcă să satisfacă toate gusturile celor care ajung în această vară pe Valea Cernei, ne-a declarat Laura Pătru : “Ofertele credem că sunt cât se poate de variate, pentru fiecare categorie de oaspeţi în parte! Astfel, avem oferte speciale pentru sănătate, care includ câte trei şedinţe de tratament pe zi pe specificul staţiunii, pe segmentul balneo, dar şi pe segmentul de spa… totodată pot veni şi cu pachetele de relaxare şi pentru programul de vară, unde avem în fiecare seară evenimente la grădina Belvedere şi unde se pot bucura atât de o muzică bună, cât şi de concursuri cu premii, de dansuri, de cabaret şi de multe alte surprize pregătite de echipa noastră!”

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles