Radio România Reșița și-a premiat ascultătorii

concurs

Timp de o săptămână, la Radio România Reșița s-a desfășurat un concurs. Am pus la bătaie 5 miei și câte 20 de cofraje de ouă gata înroșite și tot pe-atâția cozonaci rumeniți special pentru Sărbătoarea Învierii Domnului. Toți câștigătorii au răspuns prezent la invitația noastră și au avut parte de un tur al studioului: regia de emisie, fonotecă, birouri administrative dar și redacțiile unde se „coc” zi de zi, știrile și informațiile pe care le difuzăm 24 de ore din 24. În sala multimedia s-au purtat discuții cu managerul postului Laura Sgaverdea, s-au dat declarații la cald, la primirea premiilor și s-au făcut fotografii. Niciunul dintre câștigătorii mieilor nu a avut acasă carne de miel astfel că bucuria a fost cu atât mai mare.

Unul dintre câștigătorii concursului. Nicolae Sârbu din Ciclova Română, a renunțat la ouăle roșii și cozonacul primit drept premiu, dorind ca acestea să fie donate unei familii nevoiașe. Același gest de omenie l-a făcut și Mircea Jura din Câlnic, cel care ne-a îndrumat către o familie cu trei copii, al căror singur venit este câștigat de tată care nu are un loc de muncă stabil. Unul dintre cei trei copii, ne-a declarat că și-ar dori ca iepurașul să-i aducă o carte, iar mezina de 7 ani și-ar dori o păpușă. Darurile i-au bucurat atât pe cei mari cât și pe cei mici, care ne-au mulțumit, atât nouă cât și celor care și-au donat premiul.

 Dan Agache a stat de vorbă cu membrii acestei familii:

Pentru că la baza concursului a stat împărtășirea unei rețete din meniul de Paști, putem spune că a fost și o întâlnire a bucătarilor amatori, astfel că gospodinele au făcut schimb de rețete și impresii, exprimându-și bucuria atât pentru premiile câștigate cât și pentru faptul că au avut posibilitatea să viziteze Radio România Reșița și astfel să cunoască o parte a vocilor din spatele aparatelor de radio.

La plecare, câștigătorii au transmis urările lor atât colectivului cât și celorlalți ascultători pe care i-au îndemnat să rămână alături de „Un radio care te ascultă”

Iată și lista completă a câștigătorilor concursului „Radio România Reșița îți dă mielul de Paști„:

Mielul de la Radio România Reșița

1. Constantin Păcuraru

2. Rodiana-Loreta Both

3. Maria Streng

4. Nicolae Șoicu

5. Maria Berariu

Ouă roșii și cozonaci

1. Corina Ciubotariu

2. Alexandru Chera

3. Rodina Plăvițu

4. Marioara Bălan

5. Anișoara Bonțea

6. Gheorghe Popescu

7. Vasile Croitoru

8. Gheorghe Alupucesei

9. Mircea Jura

10. Nicolae Helera

11. Rodica Cameniță

12. Monisia Antonescu

13. Elena Ciarnota

14. Costică Barbu

15. Nicolae Sârbu

16. Marian Stegaru

17. Cornel Marcu

18. Viorel Abălăiesei

19. Mircea Lința

20. Tabita Găman

De același autor

Related Articles