[FOTO-AUDIO] Accidente spectaculoase produse în Caraş-Severin

Două accidente rutiere s-au produs în ultimele 24 de ore pe şoselele din Caraş-Severin. În ambele cazuri, vinovaţi au fost şoferii care nu au adaptat viteza în curbe deosebit de periculoase.

În această dimineaţă, pe strada Tudor Vladimirescu din Bocşa Montană,  un TIR ce transporta fier s-a rasturnat în afara părţii carosabile. Au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Resita cu un echipaj şi o autospecială de stingere, împreună cu un echipaj SMURD.  De asemenea, au venit la locul accidentului un echipaj IPJ, un echipaj SAJ şi o echipă din cadrul SVSU Bocşa. Nu au fost vicime, şoferul TIR-ului refuzând transportul la spital şi neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Circulaţia în zonă se desfăşoară dirijat, spune şeful Serviciului rutier din Caraş-Severin, comisar şef Dorin Ţugmeanu.

Un alt eveniment, de asemenea spectaculos a avut loc aseară pe DN 58, km 35+ 800 m, la ieșire din municipiul Reșița spre Caransebeş. Un bărbat de 53 de ani din Reșița, a pierdut  controlul asupra direcției de mers, într-o curbă la stânga, autoturismul răsturnându-se pe partea carosabilă, pe sensul de mers Reșița-Caransebeș. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările. Şi în acest caz au intervenit pompierii din Reşiţa cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD.

Foto: ISU Semenic

Cele mai citite

Related Articles