[AUDIO] Conferinţă regională PMP la Reşiţa

Liderii Partidului Mișcarea Populară au fost prezenţi astăzi, la Reşiţa pentru a participa la o şedinţă cu membri de partid din regiunea de vest. Au venit lideri PMP din Timiş, Arad, Hunedoara şi Gorj. Preşedintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, le-a vorbit despre pregătirea alegerilor locale şi parlamentare din acest an şi despre obiectivele ce trebuie atinse. El îşi dorește ca formațiunea pe care o conduce să-și crească scorul electoral cu cel puțin 10 procente.

„Țara are nevoie de un partid autentic de dreapta, creștin-democrat, un pol politic care s-a construit în jurul unor valori și principii sănătoase din dorința de a păstra tot ceea ce am moștenit de la înaintași ca națiune. Trebuie să avem candidaţi pentru Consiliul local în fiecare localitate, trebuie să avem o echipă care pregăteşte campania pentru Consiliul judeţean. Suntem în an electoral şi trebuie să ne maximizăm şansele”.

Eugen Tomac a fost prezent şi la Radio Reşiţa, fiind invitat în emisiunea Repere Radio. Europarlamentarul a vorbit inclusiv despre necesitatea ca alegerile locale să se desfăşoare în două tururi de scrutin. S-a discutat inclusiv despre escaladarea conflictului din Orientul mijlociu care ar putea aduce un nou val de migranţi în Europa.

Cele mai citite

Related Articles