Tabăra din Inima Satului, sub egida Episcopiei Caransebeşului, s-a încheiat

Moment de bilanţ: după două luni şi jumătate, s-au încheiat cele 14 tabere organizate în 14 comunităţi rurale din Caraş-Severin, tabere ai căror beneficiari direcţi au fost 522 de copii, de la vârste foarte mici, 5-7 ani, până la vârste de 18-19 ani.

“A fost cel mai mare proiect de voluntariat, cel mai mare proiect social şi educaţional din Caraş-Severin, anul acesta, un proiect derulat de Episcopia Caransebeşului prin Departamentul de Tineret, cu sprijinul Casei Corpului Didactic, Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte (ATOR) şi Centrul de Tineret Moniom”, a spus pentru Radio Reşiţa, coordonatorul principal, părintele Mihai Ciucur:

“Dacă tot se vorbeşte despre o anumită indolenţă şi iresponsabilitate a generaţiei tinere, ei bine, tinerii noştri au demonstrat exact contrariul. Vara aceasta, tinerii voluntari au fost în permanenţă plecaţi în tabere pentru a putea să ofere bucurii de vacanţă copiilor din localităţile rurale din Caraş-Severin. Tinerii voluntari au făcut ca lucrurile să meargă bine în TABĂRA din INIMA SATULUI”, spune părintele Mihai Ciucur.

Cele mai citite

Related Articles