[FOTO] Accident pe DN6. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

5403

Planul Roşu de Interventie a fost activat în jurul orei 14.30, în Caraş-Severin, în urma unui accident rutier produs pe DN 6, la intrarea în localitatea Toplet dinspre Orsova.

Din informaţiile primite la numărul de urgenţă 112, în accident au fost implicate 2 microbuze si un autoturism si s-ar fi soldat cu mai multe victime (n.r. 17 la număr din primele informatii).

Astfel, au fost mobilizate pentru interventia de urgenta si eficientizarea misiunii de salvare echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebeş o autospeciala transport victime multiple din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita, 3 echipaje SAJ si mai multe echipaje ale Politiei. De asemenea, au fost mobilizate forte din judetele limitrofe (MH, GJ, HD), de unde au fost deplasate cate o autospeciala transport victime multiple.

După sosirea fortelor de interventie la locul producerii accidentului, s-a constatat ca, in total, au fost implicate 13 persoane, din care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital in Orşova.

Începând cu ora 14.30, Planul Rosu de Interventie a fost dezactivat.

sursa foto ISU Semenic

3 COMENTARII

  1. Pe autostradă circulă unii pe contrasens,ar trebui ca fișele medicale pentru permisul de conducere să se facă pe bune,dai permis la tot nebunul.

  2. Sa ia masuri Politia? Sunt mii si mii de masini si TIR-uri ce trec zilnic pe drumul ăsta, asta ar insemna sa stea de la Caransebes si pana la Drobeta Turnu Severin, din kilometru in kilometru cu radare, ceea ce e foarte absurd. Cel putin in zona Herculane chiar isi fac treaba dar sunt prea multi inconstienti in lumea asta, prea multi smecheri si alcoolici ca sa reuseasca sa-i tina politia in frâu. De unde atata echipament? De unde atata personal? Nu e de vina politia….
    In ziua de azi nu mai exista respect, exista: ” -Ia uite pe ala cu gunoiul ala de masina, ia sa-i arat ce pot eu” exista de asemenea si..
    “Da-te dracu din drumu meu ma dobitocule ca ma grabesc” S.A.M.D
    E adevarata vorba ” timpul inseamna bani” dar daca tot esti pe graba, mareste-ti atentia la volan, fii precaut si nu te risca prea mult deoarece pui in pericol viata ta si a altora din jur.
    Eu locuiesc in zona Herculane si am observat ca s-a ajuns in stagiul in care aproape zilnic e cate un accident pe acest drum. Solutia pentru diminuarea numarului de accidente este:
    -fie se amenajeaza drumul in asa fel incat sa se mai construiasca o banda special pentru autocamioane
    -fie construirea unei autostrazi, ceea ce e putin probabil la ce conducatori avem…
    Sper ca problemele acestea sa se rezolve dar e putin probabil ca asta sa se intample in viitorul apropiat.
    Mi-e teama de viitorul meu in Romania, vai si-amar de ea….

  3. Ma intreb si eu ca un simplu cetatean, cate accidente saptamanale si cu victime trebuie sa se mai intample pentru ca Politia sa ia minime masuri de preventie.

Comentariile sunt închise.