Profesori universitari din mai multe tări, au participat atăzi la cea de a V-a ediție a Conferinței Internaționale de Administrare a Afacerilor și Economie „Oameni. Idei. Experienţe”, organizată de Univeritatea Eftimie Murgu din Reșița.

La festivitatea de deschidere, corul universității a interepretat un scurt recital. Conferința a reunit participanți cu lucrări ştiinţifice, cadre didactice universitare din România, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Italia și Israel. Profesori de renume, din 13 țări, au trimis lucrări pentru această conferință, unde au fost prezenți și 12 profesori universitari din țară.

În cadrul conferinței a susținut un discurs și coordonadorul de energii regenerabile din Israel, un personaj cheie în politicile economice din Orientului Mijlociu, Tareq Abu Hamed.

De la Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe Sociale ale UEM, au fost prezenți profesori interesați de domeniul economic și administrarea afacerilor. Pe langa cei 40 de profesori care prezintă lucrări, sunt angrenați si 76 de stundenți cu 45 de lucrari.

Vineri, 16 noiembrie, conferința va contiuna la Complexul Studențesc Coronini, cu acțiuni educative și ateleiere practice pentru profesori și studenți.

Răzvan Todor